Proiect județean „Comunicare. Colaborare. Competiție. Calculatoare”

Proiectul Comunicare. Colaborare. Competiție. Calculatoare (înregistrat cu nr. 6869A/ 19/ 24.10.2022) este cuprins în Oferta activităților educative la nivelul județului Constanța, nr. 6257A/19.12.2022, Domeniul Tehnic, poziția 60 Formular de înscriere în proiect Continuă să citești Proiect județean „Comunicare. Colaborare. Competiție. Calculatoare”

Logo-ul proiectului „Comunicare, colaborare, competiție, calculatoare”

Prima activitate din cadrul proiectului în acest an școlar, alegerea logo-ului proiectului, a fost o provocare adresată elevilor din clasele IV – VIII din școala noastră și s-a derulat pe parcursul lunii decembrie. Elevii și-au descoperit noi abilități, s-au familiarizat cu noi aplicații și platforme de lucru, și-au manifestat creativitatea, dar și spiritul critic. Logo-urile propuse de elevi au fost vizualizate și evaluate de către … Continuă să citești Logo-ul proiectului „Comunicare, colaborare, competiție, calculatoare”

Pălăriile gânditoare

Fișă de lucru care vine în completarea Metodei interactive „Pălăriile gânditoare” – un mod creativ de dezbatere și rezolvare de probleme, ce are la bază interpretarea unor roluri prin care copiii își exprimă liber gândirea, în acord cu semnificația culorii pălăriuțelor. Text suport: „Răzbunarea jucăriilor”, după Claudia Groza Continuă să citești Pălăriile gânditoare