Activități extrașcolare

Mihai Eminescu, creator al unei opere ce străbate timpul

Made with Padlet

Proiect eTwinning Seahe@rted Kids

Despre proiect

Proiectul se derulează în parteneriat cu unități școlare din 15 țări, inițiat de 2 școli din Portugalia și Turcia, pe parcurs adăugându-se participanți din alte țări europene, inclusiv 2 școli din România, având ca principal obiectiv conștientizarea tinerilor privind importanța mărilor și a oceanelor, a impactului acestora asupra formării comunităților umane, precum și a interacțiunii dintre mare și oameni de-a lungul timpului. Prin activitățile proiectului, ne-am propus promovarea schimburilor interculturale între țări din zone geografice diferite, descoperirea asemănărilor și deosebirilor între culturi din diferite zone ale lumii, promovarea unui viitor sustenabil și pașnic prin descoperirea colaborativă a soluțiilor comune.

Activități
  • Să ne cunoaștem!
  • Logo-uri propuse de clasa noastră

  • Biodiversitatea Mării Negre

  • Caligrame_Marea_Neagra

  • Activități colaborative

  • Săptămâna programării (CodeWeek) în cadrul proiectului „Seahe@rted Kids”

Certificarea calității

Certificatul de calitate eTwinning pentru proiectul internațional Seahe@rted Kids – Implicare, muncă, sensibilitate, pasiune pentru știință și artă – pentru că iubim marea!


Christmas Cards

Proiectele cu tradiție din cadrul eTwinning presupun schimbul de cărți poștale între elevii din școlile partenere. În decembrie 2021 am avut șansa să îi avem ca parteneri pe elevii Școlii Speciale 7 Platonivs Kyi Lane din Kiev, Ucraina.

Cu bucurie, anunțam că felicitările noastre de Crăciun sunt pregătite să fie expediate și, totodată, am primit la rândul nostru cărțile poștale trimise de ei.

După 3 luni, vestea războiului a venit pe neașteptate. De această dată, am transmis mesaje de susținere și încurajare către acești copii.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.